Lekker ontspannen na een eindsprintje - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Mark Louw - WaarBenJij.nu Lekker ontspannen na een eindsprintje - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Mark Louw - WaarBenJij.nu

Lekker ontspannen na een eindsprintje

Blijf op de hoogte en volg Mark

03 Juli 2007 | Spanje, Barcelona

Zo, tis alweer even geleden dat ik een berichtje geplaatst heb, maar het was de afgelopen weken ook alleen maar rennen, vliegen, haast.

Ik heb m'n laatste weekje op de ambu wederom met veel plezier doorgebracht. Vond 't echt jammer om te vertrekken. Maar goed, als het een beetje "meezit" mag ik over een jaar met TFE 8 mee (weer uitzending red.) en kan ik vantevoren weer op de ambu. Dat TFE 8 is geen grapje overigens, ik heb al te horen gekregen dat als mijn uitzendbescherming er op zit, ik weer mag. Markoppad blijft dus bestaan :p

Na de stage was het nog een weekje MGI (Missie Gerichte Instructie). Was op zich wel weer een goeie opfrisser en er zaten ook een paar nieuwe (goeie) onderwerpen tussen. Zo hebben we onder andere een bezoekje gebracht een een moskee, hebben we training gehad in de omgang met Afghaanse mensen en hebben we de laatste info van in het gebied gehad. Wat ook errug lekker was, was dat ik een paar nachtjes bij Arthur & Mailin heb kunnen slapen, errug relaxed.

Na de MGI heb ik nog een weekendje in Maastricht doorgebracht. Lekker feestje bouwen met Maurice, drankje doen (het waren er echt maar twee, geloof ik), films kijken, dom ouwehoeren, maar bovenal lekker relaxen!

Omdat ik toch nog even d'r uit wou ben ik daarna met Henrik een weekendje gaan boeken in Barcelona, even afstomen, flink stappen en relaxed afscheid nemen. Kan je vertellen dat, dat heul erg goed wil lukken in Barcelona. Vrijdagavond waren we er pas erg laat, het grote voordeel daarvan was dat we de spullen konden dumpen, luchtje op en stappen :D We hebben iedere avond/nacht zo doorgebracht tot 's ochtends vroeg, het enige wat dan jammer is, is dat je dan wat later moet onbijten :p Voordeel is dan weer dat je na het ontbijt gelijk de mooie dingen in de stad kan zien (ja, we zijn ook nog cultureel bezig geweest). De laatste dag helaas nog behoorlijk een kreeft gaan immiteren (verbrand :( ), maar dat mag de pret niet drukken.

Ik ga nu m'n laatste weekje in, nog even iedereen gedag zeggen, vrijdag een feestje bij mij (had ik je nog niet uitgenodigd, voel je welkom :p) en dan een paar maanden zandbakken.

• 04 Juli 2007 - 06:29

Angel:

Hey Mark

Leuke foto's en zie en hoorde dat je het erg naar je zin hebt gehad.
    Nu nog ff feesten vrijdag voor je naar de zandbak gaat.
    Stuur je nog wel wat leuks op daarzo lol.
    Doe voorzichtig en heel huids terug komen he.

Be safe and take care

Muts ;-)

• 06 Juli 2007 - 10:30

Marjanka:

He beste kerel!

Het ga je goed daar! Heb je adres. Alles komt goed!

Liefs, Marjanka

• 09 Juli 2007 - 19:09

Jolanda:

hey Mark,

wens je sterkte daaro en doe beetje voorzichtig he.

groetjes Jolanda

• 16 Juli 2007 - 16:54

Betty:

je bent er inmiddels, ik hoop dat het niet meteen heftig is.
    Wij zijn terug uit Oostenrijk, wisselend weer maar wel weer een paar prachtige bergwandeltochten gemaakt. We denken er met plezier aan terug en hopen er terug te komen, dat land verveelt nooit.
    Enfin, hier ligt de was weer in de kast...

groet, ook van peter, enne, voorzichtig. betty