Eerste weekje
Blijf op de hoogte en volg Mark
23 Februari 2007 | Nederland, Assen
Voor wat betreft Afghanistan is 't allemaal nog wat mistiger, het is wel duidelijk dat ik begin juli ga, maar de discussie over de exacte plaats is nog niet helemaal gesloten. Wel spannende tijden, maar heb er erg veel zin in.
22 Februari 2007 - 23:40
Uk:
Lees voor februari maart? (februari is al bijna afgelopen)
Lijkt wel de Marine bij jullie Luchtmobielers... Lees voor kip konijn, hehe.
Neem je warme sokken mee, gniffel. xx -
23 Februari 2007 - 08:56
Gijs:
Toffe site, leuk, die camo-kleurtjes! Hoop voor je dat je in Noorwegen een beetje ECHTE winter tegenkomt, wat sneeuw is altijd leuk! Veel foto's please!
G -
23 Februari 2007 - 10:08
Bor:
He mark, leuk zo'n site, kan ik nog eens even kijken waar je allemaal uithangt. Neem aan dat ik voor feb, mrt moet lezen? Nou het ga je goed de komende tijd, en vereet de standkachel niet! -
23 Februari 2007 - 11:02
Mark:
Euh ja....februari is maart, ik zou niet al zoveel te laat willen zijn ;p
Maar ja, krijg je hè, als je 's avonds laat zoiets maakt -
23 Februari 2007 - 19:23
BB:
He kanjer!
Fijn dat je eerste week leuk was. Mijne viel ook wel mee. Welgeteld 2 hele dagen gewerkt! Denk dat ik het er wel naar mijn zin ga krijgen. Langzaam indribbelen en alles komt goed. Ik spreek je misschien voor die tijd nog wel, maar anders vast heel veel succes in NW. Moge het koud zijn!!! :-)
Knuf -
24 Februari 2007 - 16:06
Eva :
hee lieffie!
Zorg dat iemand het vuur brandende houdt ;-)
Kus Eva -
24 Februari 2007 - 16:08
Mark:
Ja, anders wordt t koud, tis er nu overdags -6 ongeveer, dus 't vuur MOET aan -
20 Maart 2007 - 21:36
Mike:
hmm heb ook assen aangegeven als plaatsing, met een beetje mazzel zijn jullie dan net opgerot, einde opleiding 20 juli